HOW WE WORK
Tailor made productions telling your story...

Welkom bij Make Sense TV!

Make Sense TV maakt cross-mediale educatieve en voorlichtingsmaterialen voor ontwikkelingsorganisaties. We maken aantrekkelijke en leerzame animaties en films die gecombineerd kunnen worden met andere media zoals internet, mobiele telefoon en papieren leermiddelen.

Make Sense TV werkt vanuit de gedachte dat ieder mens het recht heeft zichzelf te ontwikkelen. En dat het daarvoor belangrijk is dat (jonge) mensen rechtstreeks en in hun eigen omgeving toegang hebben tot relevante kennis en informatie die correct, volledig en onbevooroordeeld is zodat zij op basis daarvan zelf keuzes kunnen maken.

Vanuit ons productiebedrijf met vestigingen in Amsterdam en Colombo (Sri Lanka) werken we met een vast team van ervaren vormgevers en multimediaproducers. Daarnaast hebben we een wereldwijd netwerk van technici en acteurs, we produceren zoveel mogelijk in het land waarvoor de productie bestemd is.

Onze opdrachtgevers zijn organisaties die tot doel hebben de wereld veiliger, eerlijker en gezonder te maken en armoede te doorbereken. Make Sense TV biedt creatieve oplossingen om informatie over te brengen, discussie los te maken en mensen in beweging te krijgen.

Minstens even belangrijk is dat we ervaring hebben met distributie en afspraken kunnen maken met lokale Tv-zenders. Daarnaast hebben we onze geavanceerde tools ‘cinema in-a-box’ en ‘EduLight’ om vertoning in afgelegen gebieden te garanderen. Zelfs als er geen elektriciteit is.

Graag komen we in contact met uw organisatie om samen te onderzoeken hoe we met nieuwe media een bijdrage kunnen leveren aan uw doelstellingen en zoveel mogelijk mensen kunnen bereiken.

OUR TOOLS

Cinema in a Box

Cinema in a Box

‘Cinema- in- a- box’ is een robuuste mobiele bioscoop die overal ter wereld ingezet kan worden voor groepen tussen de 20 en 400 personen. Eén stopcontact en de zaak draait. Als er lokale zenders aanwezig zijn, kunnen die zendtijd vrijmaken voor het uitzenden van de programma’s, Make Sense heeft de ervaring dat veel stations daar graag aan meewerken. Dan hebben uw en onze TV-programma’s een enorm bereik. Als het uitzenden van de programma’s niet mogelijk is, kunnen ‘Cinema- in- a- box’ en Edulight uitkomst bieden.

EDU-Light

Als er helemaal geen stroom beschikbaar is hebben we nog de ‘Edu-light’: een kleinere beamer, videoplayer en audio installatie in een box die op zonne-energie werkt.

About Us

Make Sense TV is a multi-media production company with a passion to educate and empower. This is done through creating content and new ways to distribute.

Content:
Make Sense TV helps development organizations to shape their message or educational objectives using audiovisual tools.

Distribution:
to reach more people effectively, especially in remote areas, by television, internet, mobile telephony and cinema in-a-box as distribution channels.

Contact

Make Sense TV
Wethouder Frankeweg 38 hs
1098 LB Amsterdam
The Netherlands

Rebecca Bijker
Founder
Mobile: 0031(0)6 2631 4048
rebecca@makesensetv.nlQuick Form

Name:

Email:

Message:


© Make Sense TV siteconcept en ontwikkeling door Dr. Kominski. Voorwaarden en privacy statementk NV Siteconcept en ontwikkeling door Dr. Kominski. Voorwaarden en privacy statement